Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla başlattığı düzenleme çalışmalarının ilk etabını tamamladı. Daha önce çıkmaz sokak olan Cidde Sokak, İsmet İnönü-1 Bulvarı’na tek yönlü bağlanarak trafiğe açıldı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Niyazi Solak ile birlikte açılışı yapılan yolu inceledi. Yeni bağlantı, bölge esnafı ve sürücüler tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, yolun açılmasıyla trafik akışının önemli ölçüde rahatlayacağını belirtti.
Cidde Sokak’tan çıkan araçlar artık doğrudan İsmet İnönü-1 Bulvarı’na ulaşabilecek. Bu düzenleme ile Yılmaz Büyükerşen Bulvarı ve çevresindeki yoğunluğun azalması öngörülüyor. Esnaf da yolun açılmasıyla işlerin artacağını ifade ederken, vatandaşlar ulaşımın kolaylaşmasından memnuniyet duydu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafik düzenlemelerine etaplar halinde devam edeceğini duyurdu.
Yollarda duba ile şerit ayrılmasına son verin. İki araç yan yana zor geçen yolları duba ile bölüyorsunuz. Ambulans, İtfaiye,... vb araçların şerit değiştirmesi, onlara yol verecek olan araçların da yolun darlığından yol vermesi imkansız hale geliyor. Yarın öbür gün bu sebepten biri vefat ederse vebal altında kalırsınız.
Geç kalınmış bir işlem. Çok önceleri bu yapılmalıydı. Bugüne kadar boşu boşuna trafik sıkışıklığı çekildi. Bence orada birşey daha yapılabilir. Hallerin yanından Ulus meydanına çıkan yoldan Tren istasyonuna gidiş-geliş yönü (Ulus Meydanı Tren istasyonu arasındaki kapalı yol) açılmalıdır.
AK Parti’de Eskişehir için ikinci şans istisna olur mu?
Tarkan Demir
Albayrak’ın başı çok ağrıyacak
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
