Eskişehir takımları kaybetti, Eskişehirspor da üzüldü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir takımları kaybetti, Eskişehirspor da üzüldü!
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehir'i temsil eden Demirspor ve Yunusemre, Eskişehirspor'u çok yakından ilgilendiren maçlar yaptı ancak sahadan Eskişehirlileri üzen sonuçlarla ayrıldılar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yarışı verirken diğer Eskişehir ekipleri Demirspor ve Yunusemre de ligde kalma mücadelesi veriyor. Dem Dem ve Yunusemre bu hafta Eskişehirspor'u da yakından ilgilendiren çok önemli maçlara çıktı. Eskişehirspor'un rakipleriyle oynayan takımlarımızdan Demirspor, sahasında Polatlı Belediyespor’u ağırladı. Yunusemrespor sahasında Alaplı Belediyespor ile karşılaştı. Eskişehir'in iki temsilcisi de sahadan ağır mağlubiyetlerle ayrıldı. Eskişehirspor ligden çekilen Kozlu Belediyespor'u hükmen 3-0 yendiği için ligde liderliğini devam ettirdi ancak rakiplerinin kazanması ile rahat bir nefes alamadı.

LOKOMOTİF AGIR YARALI

Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Demirspor, sahasında Polatlı Belediyespor’u ağırladı. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Dem Dem sahadan 5-0 mağlup ayrıldı. 

İLK YARIDA FİLM KOPTU

Maça Polatlı Belediyespor hızlı başladı. Dakika 3’te sağ kanattan gelen topu penaltı noktasında düzelten Cengizhan düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. Dakika 22’de Demirspor’un kullandığı serbest vuruşta topu kaleye yollayan Mert Görgülü’ye kaleci geçit vermedi. Dakika 28’de Polatlı farkı 2’ye çıkardı. Sol kanattan gelen ortaya sadece dokunmakla yetinen Mahsum Kara durumu 2-0’a getirdi. İlk yarıda varlık gösteremeyen Demirspor, 44’te Hasan Cankurt’un golüne engel olamadı ve soyunma odasına 3-0 geride gitti. 

FARKLI YENİLGİ

İlk yarıda vasatı aşamayan Demirspor ikinci yarıda da istediği oyunu sergileyemedi. Skor avantajını eline alan Polatlıspor oyunu rölantiye aldı. Dakika 77’de Polatlı skoru 4-0’a getirdi. Defansın arkasına sarkan Cengizhan, kalecinin önde olduğunu gördü ve aşırtma bir vuruşla kendisinin iki, takımının 4’üncü golünü attı. 88’de Polatlıspor penaltı kazandı. Cengizhan’ın vuruşunda penaltıyı kaleci Tayfun çeldi. Seken topu Hasan tamamlamak istedi ancak yine Tayfun topu çeldi. Devamında Cengizhan seken topu tamamladı ve skoru 5-0 yaptı. 

YUNUSEMRESPOR DAĞILDI 

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan ekiplerimizden olan Yunusemrespor’da kötü senaryo bir türlü değişmiyor. Geçtiğimiz pazar günü Necdet Yıldırım Sahası’nda Alaplı Belediyespor’u konuk eden takım yine tatsız bir mağlubiyet aldı.

DİŞ GEÇİREMEDİK

Sezon başından beri maddi sıkıntılar içerisinde olan Yunusemrespor, yeşil sahada da kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Geride bıraktığımız pazar günü Necdet Yıldırım Sahası’nda ligin iddialı takımlarından olan Alaplı Belediyespor’u konuk eden takım, sahadan yine üzgün ayrıldı. Teknik Direktör Caner Karuk’un görevi bırakmasının ardından takımın başına geçen Abdulkadir Selvi, yeni oyuncular ile sahada mücadele etmeye çalışsa da mağlubiyeti engelleyemedi.

RAHAT KAZANDILAR 

Necdet Yıldırım Sahası’nda oynanan ligin 15’inci hafta karşılaşmasında gol perdesi dakika 7’de açıldı. 1-0 geriye düşen Siyah Kırmızılı takım, etkili bir oyun sergileyemedi ve dakika 37 ile 40’ıncı dakikalarda kalesinde gördüğü gol ile mücadelenin ilk devresini 3-0 geride kapatarak soyunma odasına moralsiz girdi. Müsabakanın ikinci yarısında ise tabelayı belirleyen gol 90’ıncı dakikada geldi. Karşılaşmayı 4-0 kaybeden temsilcimiz bu hafta da hanesine puan yazdıramadı.
 
Kaynak : DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Alphan İnan 12 Şubat 2024 23:38

Eskişehir futbolda buralarda olmamalı.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi