Eskişehir Servis Aracı İşletmecileri Odası yeni başkanını seçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Servis Aracı İşletmecileri Odası yeni başkanını seçti
A
a

Esnaf Odaları Birliğine bağlı Eskişehir Servis Aracı İşletmecileri Odası’nın yeni Başkanı Ahmet Can Günay oldu. Yüceer 281 oy alırken, Günay ise 304 üyenin desteğini alarak göreve getirildi.

Sütiş Eskişehir
Esnaf Odaları Birliğine bağlı Eskişehir Servis Aracı İşletmecileri Odası’nın olağanüstü genel kurulu hafta sonu gerçekleştirildi. Bundan önceki olağan kongrede başkanlığa aday olan ancak seçimi kaybeden Ahmet Can Günay’ın üyelerden topladığı imzaların ardından alınan olağanüstü kongre kararı hayata geçirildi. Birlik Başkanı Ekrem Birsen başta olmak üzere çok sayıda meslek oda başkanının yer aldığı genel kurula katılım beklenenin üzerinde oldu. Divan Başkanlığını Birsen’in üstlendiği kongrede yapılan seçimde Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanlığı’na 304 üyenin desteğini alan Ahmet Can Günay görevlendirildi. Mevcut Başkan Abdurrahman Yüceer ise 281 üyenin oyunu alarak seçimi kaybetti. Şirintepe Mahallesindeki bir davet salonunun ev sahipliğini yaptığı genel kurul sonunda Günay, “Bizler, üyelerimizin hep yanında olduk. Yılmadık ve mücadele ettik. Korsan araçlarla mücadelede biz de vardık. Esnafımızın hep yanında olduk. Geleceğimiz olan ‘S’ plaka değerini koruyarak, piyasa değeri altında satılmasını önledik. Düşük fiyat politikasının önüne geçtik. Kiralık ‘S’ plakalar bizim kanayan yaramızdır. Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olmayacak. Büyük bir camia olduğumuzu herkese ispatlamak bizim en büyük görevimizdir. Yapacak daha çok işimiz var. Siyaseti de asla odamıza sokmayacağız” şeklinde konuştu. 

İŞTE YÖNETİM KURULU

Yeni göreve gelen yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde görev dağılımında bulunacağı öğrenildi. Başkan Günay’ın yönetim kurulun üyeleri şu isimlerden oluştu: Kadir Akkurt, Hüseyin Ekrem Bıçak, Musa Demir, Hüseyin Zülfikar Yılmaz, Harun Kabataş ile Murat Özdamar, Servis Aracı İşletmecileri Odasının denetim kurulu üyeliklerine de Hüseyin Karaman, Gürcan Cengiz ile İbrahim Can Çaktü getirildi. ALİ NAKİ ERDOĞAN
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi