Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yine kriz: 2 aydır...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yine kriz: 2 aydır...
A
a

Sık sık maaş problemleriyle gündeme gelen Eskişehir Şehir Hastanesi'nde taşeron işçiler bir kez daha zor durumda. İddiaya göre, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde taşeron şirket bünyesinde çalışan yaklaşık bin 300 işçinin yılbaşından bu yana maaşlarını alamadığı ortaya çıktı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Şehir Hastanesi’nde taşeron şirket bünyesinde çalışan işçilerin yılbaşından bu yana maaşlarını alamadığı öğrenildi.

Sık sık maaş konusunda problem yaşayan Eskişehir Şehir Hastanesi bünyesinde görev yapan taşeron şirketlere bağlı işçiler, yeniden gündemde.

İddiaya göre,Akfen Grubu’na bağlı yaklaşık bin 300 taşeron işçi yılbaşından bu yana maaşlarını alamıyor. Yaşadıkları mağduriyetten ötürü kendilerinin ve ailelerinin zor durumda kaldığını söyleyen işçiler yetkililerden bir an önce sorunun çözülmesini istiyor.
Kaynak : M. ANIL AKSOY
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Ömer 28 Şubat 2024 17:57

1300 işçi çok değilmi? hiç bir işe yaramayan,sadece dikilip duran bir sürü güvenlik görevlisine ne gerek var! Taşeron firma sayıyı azaltıp kalan işçilerin maaşını ödeyebilir.

0 0 Cevap Yaz
Eseshatip oğlu başkan kupa dagitcagina 27 Şubat 2024 18:14

Hatip oğlu kupa hastanede dagitcagina şirkete gidip çalışanların maaşlarını sorsaydı keşke o zaman halkçı başkan söylemi gerçek olurdu

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi