Eskişehir Porsuk kenarında yıkım sürüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Porsuk kenarında yıkım sürüyor!
A
a

Eskişehir’de, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binalar için yıkım çalışmaları hızla devam ediyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binaların kentsel dönüşüme kazandırılması amacıyla başlatılan yıkım çalışmaları hızla sürüyor. Kent merkezi başta olmak üzere birçok yerleşim biriminde başlatılan bina yıkımları son olarak Porsuk Bulvarı'ndaki bir bina ile devam etti.

Porsuk Bulvarı Adalar bölgesinde önceki günlerde bir marketin yıkımının ardından, bulvarın girişindeki çok katlı binanın da yıkımı tamamlandı. Kent genelinde İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından yapılan çalışma neticesinde, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binaların büyük bir bölümünün yıkım işlemi tamamlandı.

Son olarak, Adalar mevkiinde yer alan 4 katlı bir bina, boşaltılmasının ardından güvenlik önlemleri altında yıkıldı. Yıkım işlemi, çevredeki vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla dikkatlice yapıldı ve çalışmalar bugün itibariyle sona erdi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi