Eskişehir'de depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binaların kentsel dönüşüme kazandırılması amacıyla başlatılan yıkım çalışmaları hızla sürüyor. Kent merkezi başta olmak üzere birçok yerleşim biriminde başlatılan bina yıkımları son olarak Porsuk Bulvarı'ndaki bir bina ile devam etti.
Porsuk Bulvarı Adalar bölgesinde önceki günlerde bir marketin yıkımının ardından, bulvarın girişindeki çok katlı binanın da yıkımı tamamlandı. Kent genelinde İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından yapılan çalışma neticesinde, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binaların büyük bir bölümünün yıkım işlemi tamamlandı.
Son olarak, Adalar mevkiinde yer alan 4 katlı bir bina, boşaltılmasının ardından güvenlik önlemleri altında yıkıldı. Yıkım işlemi, çevredeki vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla dikkatlice yapıldı ve çalışmalar bugün itibariyle sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çakırözer hak ettiği makamda
Kerem Akyıl
Yeni Parti yenilik getirir mi?
Kaan Özcan
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy