Eskişehir Porsuk Çayı'nda şaşkına çeviren görüntü: Soyunup...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Porsuk Çayı'nda şaşkına çeviren görüntü: Soyunup...
A
a

Eskişehir'de şiddetli yağmurun altında sığınacak yer arayan vatandaşlar hayrete düşüren bir görüntüye tanık oldu. Kimliği bilinmeyen bir şahıs, geçmişte onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği Porsuk Çayı'nın kent merkezinde bulunan bir noktasında soyunup suya girdi. Dakikalarca yüzen şahsın rahat tavrı görenleri hem şaşırttı hem de muhtemel bir kaza nedeniyle endişeye sürükledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de etkili olan kuvvetli sağanak yağmur sırasında herkes ıslanmamak için sığınacak yer ararken, üstünü başını çıkartıp canını hiçe sayarak Porsuk Çayı'nda yüzen vatandaş görenleri hayrete düşürdü.

İŞTE SOYUNUP PORSUK ÇAYI'NA ATLADIĞI ANLAR...

 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün uyarısı sonrası bugün Eskişehir'de gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Vatandaşlar, kentin bazı noktalarında günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen yağışlardan kaçmak için sığınacak yerler ararken, geçmişte onlarca kişininin boğularak hayatını kaybettiği Porsuk Çayı'nın kent merkezinde bulunan bir noktasında kimliği bilinmeyen şahıs soyunup suya girdi. Dakikalarca yüzen şahsın rahatlığı görenleri hem hayrete düşürdü hem de muhtemel bir kaza nedeniyle endişeye neden oldu.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi