Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Atatürk’ü müzikle andı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Atatürk’ü müzikle andı
A
a

Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Atatürk’ü Anma Konseri”, piyano öğrencileri ve Çok Sesli Gençlik Korosu’nun performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Odunpazarı Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Atatürk’ü Anma Konseri”nde piyano öğrencileri ve Odunpazarı Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu sahne aldı.

ATATÜRK'E DUYULAN SEVGİ VE SAYGI MÜZİKLE İFADE EDİLDİ

Eğitmen Merve Aydın yönetiminde gerçekleşen konser, hem klasik hem de çağdaş eserlerden oluşan bir repertuvarla Atatürk’e duyulan sevgi ve saygıyı müzikle ifade etti. İzleyiciler genç müzisyenlerin performanslarını büyük bir beğeniyle takip ederken, salonda konserin sonunda uzun alkışlar yükseldi. Katılımcılar, etkinliğin Atatürk’ün gençliğe ve sanata verdiği önemi bir kez daha hatırlattığını vurgulayarak Odunpazarı Belediyesi ve eğitmen Merve Aydın’a teşekkür etti.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi