Eskişehir milli maç için hazır: Dev ekranlar kuruluyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir milli maç için hazır: Dev ekranlar kuruluyor!
A
a

Eskişehir’in Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Milletler Ligi’nde Türkiye-Hollanda maçını dev ekranda izleme etkinliği düzenleniyor. Bugün akşam saat 21.30’da gerçekleşecek etkinlikte Eskişehirliler bir araya gelerek milli takıma destek olacak

Eskişehir’in Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2025 Milletler Ligi’nde oynayacağı Türkiye-Hollanda karşılaşması için büyük heyecan yaşanacak. Bugün akşam saat 21.30’da başlayacak olan maç, iki farklı bölgede düzenlenen etkinliklerle birlikte dev ekrandan toplu olarak izlenecek.
Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri iş birliğiyle gerçekleştirilen plaj voleybolu şenliği sonrası vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi Ana Hizmet Binası yanındaki kum sahada ve Dede Korkut Parkı’nda bir araya gelerek Türkiye’nin önemli müsabakasını büyük bir coşkuyla takip edecek.
 
Organizatörler, katılımcılara kendi sandalyelerini getirmeleri çağrısında bulunarak, “Eskişehir, şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıran ‘Filenin Sultanları’na destek zamanı” dedi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi