Eskişehir Milletvekili Arslan’dan şehit Mercan’ın ailesine taziye ziyareti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Milletvekili Arslan’dan şehit Mercan’ın ailesine taziye ziyareti
A
a

Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Gürcistan’da düşen TSK uçağında şehit olan Hv. Uçk. Bkm. Üstğmn. Emre Mercan’ın ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, şehit Hv. Uçk. Bkm. Üstğmn. Emre Mercan’ın ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı ve sabır dileklerini iletti.



Ziyaret kapsamında şehidin babası Halil İbrahim Mercan, annesi Ayşe Mercan, eşi Esra Mercan ve kardeşleriyle bir araya gelen Milletvekili Arslan, ailenin yasını paylaştı. Arslan, “Aziz şehidimizin acısı hepimizin ortak acısıdır. Evladımızın vatan uğruna gösterdiği fedakârlık milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Şehit Emre Mercan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi