Eskişehir İzmir arası kaç km?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir İzmir arası kaç km?
A
a

Eskişehir İzmir arası özel araçla, trenle ya da otobüsle kaç km ve kaç saat sürer sorusu birçok kişi tarafından merak edilen bir konu olmuştur. İşte detaylar…

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ile İzmir’de yaşayan insanlar bu iki kent arasında sıklıkla seyahat etmektedir. Bu seyahatlerin çoğunu da Eskişehir’de okuyan İzmirliler ve İzmir’de okuyan Eskişehirliler yapmaktadır. Ayrıca Ege’nin incisi olan İzmir’e tatil amaçlı da sıkça gidilmektedir. 

Öğrenci şehri olan ve adeta Venedik’i andıran havasıyla Eskişehir ve İzmir arası kaç km sorusunun yanıtı bu iki şehre hangi vasıta ile gideceğinize göre değişmektedir. Eskişehir ile İzmir’e yolculuğunuzu özel araçla yapabileceğiniz gibi otobüs veya trenle de yapmanız mümkündür.

Özel araçla İzmir Eskişehir arası kaç km?

Farklı coğrafi bölgelerde bulunan Eskişehir ile İzmir arası özel araçla 498 kilometredir. Eskişehir ile İzmir arası kaç saat sorusunun yanıtı ise özel araçla 5 saattir.

Otobüs ile Eskişehir İzmir kaç saat?

Eskişehir İzmir arası otobüsle 450 kilometre ve 7 saat sürmektedir.

Trenle Eskişehir İzmir kaç saat?

Eğer Eskişehir yolculuğunuzu trenle yapmak istiyorsanız bu kez seyahatinizin süresi artacaktır. Eskişehir ile İzmir arası trenle 329 kilometre ve 12 saat 14 dakika sürmektedir.


 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi