Eskişehir İstanbul arası kaç km?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir İstanbul arası kaç km?
A
a

Eskişehir ile İstanbul oldukça sık seyahat edilen iller olduğu için bu kentlerin arasının arabayla, otobüsle ya da trenle kaç km ve kaç saat sürdüğünü birçok kişi merak etmektedir. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir İç Anadolu Bölgesi'nin en modern şehirlerinden biridir. Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir'in adeta Venedik'i andıran bir havası vardır. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli metropol kentlerin olan İstanbul ise tarihi, doğal ve kültürel anlamda tam bir turizm şehridir. Bu iki kentte yaşayan insanlar da Eskişehir İstanbul arasında sıkça yolculuk yaptığı için Eskişehir İstanbul arası kaç km sorusunu internette aratmaktadır. Öğrenci kenti olan Eskişehir'de İstanbul'da ailesi olanlar ve İstanbul'da okuyan ama ailesi Eskişehir'de olan öğrenciler bu iki kent arasında en fazla yolculuğu yapan kişilerdir. Bunun yanı sıra birçok Eskişehirli, tarih kenti İstanbul'a sıkça gitmektedir. 

İşte Eskişehir İstanbul arası kaç km ve kaç saat sorusunun yanıtı;

Eskişehir İstanbul arası kaç km sorusunun yanıtı hangi vasıta ile yolculuk yapacağınıza göre değişmektedir. Sıkça seyahat edilen bu iki kent arasında yapacağınız yolculuğu özel aracın yanı sıra tren veya otobüs ile de yapmanız mümkündür. Eskişehir İstanbul arası kaç saat ve Eskişehir İstanbul arası kaç tl sorularının yanıtının tüm detaylarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Eskişehir İstanbul arası kaç saat?

Eskişehir İstanbul yolculuğunuzu özel araçla yapmak istiyorsanız 306 km mesafe sürmektedir. Eskişehir İstanbul arası kaç saat sorusuna yanıt olarak da özel araçla 4 saat diyebiliriz.

Eskişehir İstanbul arabayla ne kadar tutar?

Eskişehir İstanbul arabayla ne kadar tutar sorusu bu güzergahta yolculuk yapmak isteyen kişilerin en fazla merak ettiği konulardan biridir. Eskişehir İstanbul yolculuğunu özel araçla yapacağınız zaman ortalama olarak eğer araç benzinli ise 822 TL, motorin araçla 738 TL ve LPGli ise 432 TL tutacaktır.

Eskişehir İstanbul arası otobüsle kaç saat?

Otobüsle Eskişehir İstanbul kaç saat diye merak ediyorsanız da bu kez yolculuğunuz 5 - 6 saat kadar sürecektir. Yol süresi otobüs ile Eskişehir İstanbul yolculuğu yapacağınız zaman daha da artsa da hemen hemen her zaman Eskişehir'den İstanbul'a otobüs bileti bulabilirsiniz. Yine aynı şekilde İstanbul'dan Eskişehir'e dönüş yapmak için otobüs yolculuğunu tercih etmek isterseniz bilet bulmanız kolay olacaktır.

Eskişehir İstanbul hızlı tren ne kadar sürüyor?

Eskişehir İstanbul seyahati için en fazla tercih edilen vasıtalardan biri de hızlı trendir. Eğer daha kısa sürede Eskişehir İstanbul yolculuğu yapmak isterseniz Yüksek Hızlı Tren'i tercih edebilirsiniz. Eskişehir İstanbul hızlı tren bilet bulmak konusu biraz zor olsa da hızlı trenle Eskişehir İstanbul arası 3 saat sürmektedir. Eskişehir İsatnbul yolculuğunuzu hızlı trenle yapmak istiyorsanız biletinizi 2 hafta öncesinden almanızda fayda vardır.

Eskişehir İstanbul arası kaç TL?

Eskişehir İstanbul arası kaç tl sorusunu bu güzergahta yolculuk yapmak isteyenler sıkça öğrenmek istemektedir. Eskişehir'den İstanbul'a özel araçla gidecekseniz fiyatları yukarıda belirttiğimiz gibi aracın yakıtına göre değişecektir. Ancak otobüs ile Eskişehir İstanbul yolculuğu yapacaksanız fiyatlar ortalama olarak 350 TL ile 450 TL arasında otobüs firmalarına göre değişmektedir. 

Eskişehir İstanbul hızlı tren ne kadar?

Eskişehir İstanbul yolculuğunuzu hızlı trenle yapmak hem daha kısa sürmektedir hem de daha uygun maliyetli olacaktır. Hızlı tren bileti bulmak biraz zor olsa da fiyatları diğer vasıtalarla Eskişehir İstanbul yolculuğu yapmaya göre daha uygundur. Eskişehir İstanbul hızlı tren fiyatı tam bilet 280 TL'dir.


 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi