Eskişehir'in sokaklarında büyük temizlik: Para, zehir, ticaret...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in sokaklarında büyük temizlik: Para, zehir, ticaret...
A
a

Eskişehir'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 7 şüpheli yakalanırken, sokaklarda büyük bir temizlik de yapılmış oldu. Eskişehir'de uyuşturucu ile mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren emniyet ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonları da aralıksız devam ettirecek. İşte detaylar

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de polis ekiplerince sokak satıcılarıyla ilgili yürütülen çalışmalar sonucunda 3 şüpheliye uyuşturucu madde kullanma suçundan gerekli işlemler yapılırken, 3 şüpheli tutuklandı ve 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce Eskişehir genelinde sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı.

Gerçekleştirilen çalışma sonucunda 7 şüpheli yakalandı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan aramalarda 550 gram esrar, 4 sentetik ecza ve suç geliri olduğu değerlendirilen 58 bin 395 TL ele geçirildi. 3 şüpheliye uyuşturucu madde kullanma suçundan gerekli işlemler yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti çerçevesinde ise gözaltına alınan 4 şüpheli gerekli işlemlerin yapılmasının ardından adliyeye sevk edilirken, 3 şüphelinin tutuklandığı ve 1 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Vatandaş Ahmet 29 Şubat 2024 09:11

Eskişehir düzgün bir şehirdi.Göç aldı.Suç oranları arttı.Artık yeter Eskişehir fazlasını taşıyamıyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi