Eskişehir'in İnönü İlçesi'nde, uzun yıllardır çözülemeyen Erenköy - Çokçapınar yolunun sıcak asfalt yapım çalışmaları, İnönü Belediyesi'nin çabalarıyla tamamlandı. Bu yol, Dereyalak Mahallesi ile Bilecik’in Çokçapınar Mahallesi'ni birbirine bağlıyor ve mahalle sakinlerine geçmişte büyük sıkıntılar yaşatıyordu.
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, göreve geldiği günden itibaren bu sorunu çözmek için aktif çalışmalar yürüttü. İnönü Belediyesi'nin yaptığı görüşmeler sonucunda asfaltlama işlemleri kısa sürede gerçekleştirildi. Ayrıca, Erenköy - Dereyalak bağlantı yolundaki bozuk bölümler ile ilçe merkezi İsmetpaşa Mahallesi Mahmut Durmaz Caddesi'nde de asfaltlama çalışmaları tamamlandı.
İnönü Belediyesi, ilçede daha önce çözülemez olarak görülen sorunların, ilgili kurumlarla yapılan istişareler ve işbirliği yoluyla aşılmaya başlandığını duyurdu. Başkan Hamamcı, söz verdiği gibi yolların yapımını tamamladıklarını ve ilçeye daha fazla hizmet sağlamak amacıyla yeni projeler üzerinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu