Eskişehir İsmet İnönü Caddesi üzerinde araç girişinin yasak olduğu alanlara park edilen üç araç, vatandaşların tepkisini topladı. Trafiğe kapalı olarak düzenlenmiş bu bölgelerde yapılan araç parkı, hem yayaların hem de çevredeki esnafın kullanımını zorlaştırıyor.
Yaya öncelikli bölgelerden biri olarak bilinen bu cadde, düzenli olarak araç parkı nedeniyle işgal ediliyor. Araçların gelişi güzel bırakılması, bölgedeki düzeni bozar ve estetik açıdan rahatsız edici bir görüntü oluştururken, yayaların bu alanlarda rahat hareket etmesine de engel oluyor. Ayrıca, bu durum çevredeki işletmelerin önünü kapatarak ticari faaliyetleri de olumsuz etkiliyor.
Yetkililerin bu tür durumlara karşı daha sıkı denetimler yapması ve araç sahiplerine yönelik caydırıcı önlemler alması bekleniyor. Vatandaşlar ise, bu tür ihlallerin şehirdeki genel düzen ve güvenliği olumsuz etkilediğini belirterek çözüm çağrısında bulunuyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Böyle giderse istemese de Ahmet Ataç’ı aday yapacaklar!
Tarkan Demir
Aziz Yıldırım ve Halil Ünal
Kerem Akyıl
Ormanlar ve yangınlar!
Kaan Özcan
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
