Odunpazarı
Ankara Çevre Yolu Bulvarı ve Yahnıkapan Sokak’ta elektrikler 10:00 ile 18:00 saatleri arasında kesilecek. Bölge sakinlerinin bu süre zarfında elektrik kullanımı konusunda dikkatli olmaları gerekiyor.
Beylikova
Uzunburun Sokak’ta yapılacak şebeke bakım çalışmaları nedeniyle aynı saat aralığında enerji verilemeyecek.
Alpu
Güroluk Sokak da bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisinden etkilenecek.
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ yetkilileri, planlanan çalışmaların belirtilen saatten önce tamamlanması durumunda elektrik arzının daha erken sağlanabileceğini bildirdi. Kesinti süresince yaşanabilecek mağduriyetlerin en aza indirilmesi için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.
Yetkililer ayrıca vatandaşları, elektrik kesintisi sırasında elektrikli cihazlarını prizden çekmeleri ve özellikle hassas cihazların korunması için önlemler almaları konusunda uyardı. Özellikle sağlık cihazları kullananların ve yaşlı ile çocukların olduğu ailelerin, kesinti planını dikkate alarak hazırlıklı olmaları tavsiye edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ortak hareket etmekte fayda var!
Kaan Özcan
Ataç, Özel’den işaret bekliyor
Kerem Akyıl
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy