Eskişehir'i vuracak hava durumu uyarısı: O ilçeler kavrulacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'i vuracak hava durumu uyarısı: O ilçeler kavrulacak!
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün hava raporuna göre Eskişehir'de görülecek çok sıcak günler artık kapıda. Eskişehir genelinde de vatandaşların dikkat etmesi gereken ayrı bir hava durumu uyarısı yapıldı. İşte Eskişehir'in hava durumu...

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü hava raporuna göre, Eskişehir genelinin az bulutlu ve açık geçeceği, toz taşımı görüleceği tahmin ediliyor.

Eskişehir merkezi ve ilçelerinde hava sıcaklığının 1 ile 3 derece artması beklenmekte olup, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi, rüzgârın Güney ve batı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esemesi bekleniyor.

Ayrıca kent merkezi en düşük derece 28 derece iken, ilçelerde ise en yüksek 35 derece ile Sarıcakaya oldu.

Eskişehir ve İlçelerinde Hava Durumu (02 - 06 Nisan 2024)

Eskişehir:

  • Salı (02 Nisan): Az bulutlu, 11°C - 29°C
  • Çarşamba (03 Nisan): Az bulutlu, 10°C - 22°C
  • Perşembe (04 Nisan): Parçalı bulutlu, 7°C - 26°C
  • Cuma (05 Nisan): Çok bulutlu, 4°C - 17°C
  • Cumartesi (06 Nisan): Az bulutlu, 11°C - 21°C

İlçeler:

Alpu: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 6°C - 29°C arasında değişecek.
Beylikova: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 5°C - 29°C arasında değişecek.
Çifteler: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma yer yer sağanak yağışlı, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 4°C - 26°C arasında değişecek.
Günyüzü: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 8°C - 29°C arasında değişecek.
Han: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma yer yer sağanak yağışlı, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 10°C - 25°C arasında değişecek.
İnönü: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 4°C - 28°C arasında değişecek.
Mahmudiye: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 5°C - 28°C arasında değişecek.
Mihalgazi: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 14°C - 35°C arasında değişecek.
Mihalıççık: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 10°C - 30°C arasında değişecek.
Sarıcakaya: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 10°C - 35°C arasında değişecek.
Seyitgazi: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma yer yer sağanak yağışlı, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 10°C - 32°C arasında değişecek.
Sivrihisar: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi parçalı bulutlu. Sıcaklıklar 12°C - 26°C arasında değişecek.
Tepebaşı: Salı ve Çarşamba az bulutlu, Perşembe parçalı bulutlu, Cuma çok bulutlu, Cumartesi az bulutlu. Sıcaklıklar 11°C - 29°C arasında değişecek.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi