Eskişehir ekibinin teknik direktörlük koltuğuna sürpriz isim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibinin teknik direktörlük koltuğuna sürpriz isim!
A
a

TFF 3. Lig’de iyi bir sezon geçiren ve şehre Play-Off heyecanı yaşatan Anadolu Üniversitesi’nde teknik direktör belirsizliği devam ederken şaşırtan bir haber elde edildi. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Mavi-Beyazlı yönetim geçtiğimiz sezon başarılı Teknik Direktör Sertaç Gezer ile yola çıkmıştı. Fikir ayrılıkları nedeniyle devre arasında takım ilk 6’dayken Gezer ile yollar ayrılmıştı. Daha sonra takımın başına Engin Çalışır gelmiş ve Mavi-Beyazlılar sezon 6’ncı tamamlayıp Play-Off oynamıştı. Karşıyaka gibi köklü bir kulübü eleyen Anadolu, bir sonraki tur Efeler 09’a elenmişti. Hem takım hem de teknik heyet alkış almıştı.

Görüşmeler yapıldı

Ancak Anadolu Üniversitesi’nde sezon sona erdikten sonra bir teknik direktör belirsizliği yaşandı. Takıma Play-Off oynatan Engin Çalışır ile yola devam edilmesi beklenirken yönetim böyle bir hamle yapmaktan kaçındı. Edinilen bilgilere göre Mavi-Beyazlı yönetim takımın başına son olarak BAL’da Yunusemrespor’u çalıştıran Caner Karuk’u getirmeyi planlıyor. Bu tercih şaşkınlık yaratırken, görüşmelerin gerçekleştiği ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu gelen haberler arasında.

Takımın kaptanıydı

36 yaşındaki Antrenör Caner Karuk 3-4 sezon önce Anadolu Üniversitesi’nde futbolcuydu. Takımında kaptanlığını yapan Karuk, ilk antrenörlük deneyimini geçen sezon Yunusemrespor’da yaşadı.
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi