Eskişehir'e yatırım talebine Erdoğan nasıl yanıt verdi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e yatırım talebine Erdoğan nasıl yanıt verdi?
A
a

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'ı şehre yapılan hükümet yatırımlarını halka iyi anlatamadığı için uyardığı bildirildi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehre yatırım talebinde bulunan Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ı hükümet yatırımlarını halka iyi anlatamadığı için uyardığı bildirildi.

AK Parti lideri Erdoğan’ın, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu, bazı il başkanlarını uyarıp, sitem ettiği öğrenildi.

Toplantıda söz alıp Eskişehir’e yatırım talebinde bulunan İl Başkanı Gürhan Albayrak’ı hükümet yatırımlarını vatandaşa iyi anlatamamakla eleştiren Erdoğan’ın, bu nedenle seçimi kaybettiklerini ifade ettiği bildirildi.

Bu arada, yanlış aday belirledikleri için Şanlıurfa ve Yozgat’ı Yeniden Refah Partisi’nin kazandığını söylediği belirtildi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Samet karademir 17 Mayıs 2024 00:39

Diğer şehirlere yapılan yatırımları görünce Eskişehir'e pek de bir şey yapılmadığı aşikar. Yapılan bir kaç yatırım, her ile yapılan yatırımlarla aynı şehir hastanesi, millet parkı gibi, ilave Eskişehir'e özel bir şey olmadığı gibi çevre yolu gibi acil yapilmasi gerekenler de yapılmamış

0 0 Cevap Yaz
Çamlıca 16 Mayıs 2024 17:21

Eskişehir e yatırım olarak ne yapıldı da il başkanı ne anlatacak

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi