Eskişehir’in en işlek bölgelerinden biri olan 2 Eylül Caddesi’nde çöp kutusunun yanına bırakılan çuvallar ve karton kutular, çevrede rahatsızlık oluşturan bir manzara ortaya çıkardı.
Yaya yoğunluğunun yüksek olduğu noktada çöp kutusuna atılması gereken atıkların gelişigüzel bırakılması hem görüntü kirliliğine hem de çevre düzeninin bozulmasına yol açtı.
Kaldırım kenarında biriken çuvallar, cadde üzerinde hareket eden vatandaşların dikkatini çekti. Bölgedeki düzensiz görüntü, çöp kutularının işlevini yerine getirmesini de zorlaştırırken, kaldırımın daralmasına neden oldu.
Kent merkezinde sıkça karşılaşılan bu tür manzaralar, şehir estetiği ve çevre temizliği açısından olumsuz bir tablo ortaya koyuyor. Yetkililerin düzenli temizlik ve denetimlerle bu gibi görüntülerin önüne geçmesi gerektiği ifade ediliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Talat Yalaz’ı susturalım
Kerem Akyıl
Eskişehir AK Parti doğasına sahip çıkıyor
Kaan Özcan
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy