Eskişehir'e hayat verecek yeni hizmet başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e hayat verecek yeni hizmet başladı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce seçim öncesi verdiği gece tramvay seferleri sözü gerçekleşti. Özellikle gençler ve çalışanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan bu uygulama vatandaşların da takdirini kazandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin seçim öncesi verdiği gece tramvay seferleri sözü, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Özellikle gençler ve çalışanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan bu uygulama, ulaşımda kolaylık sağlayarak vatandaşlardan memnuniyet verici geri bildirimler aldı.

TAKSİYE PARA VERİYORDUK


SSK - Otogar hattında tramvay bekleyen Ahmet Ercan, yeni uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çarşıda geç saatlere kadar işimiz oluyor. Eve dönüş için taksiye para vermek zorunda kalıyorduk. Bu uygulama çok güzel olmuş. Ayşe Ünlüce'ye çok teşekkür ederim." dedi.

ULAŞIM BULMAKTA ZORLANIYORDUK



Muavin Kadir Kınık ise, "Daha önce gece geç saatlerde çarşıda kaldığımızda, mahallemize ulaşım bulmakta zorlanıyorduk. Taksiye 200-300 TL vermek zorunda kalıyorduk. Ayşe Ünlüce'ye bu uygulama için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

GECE ÇALIŞANLAR İÇİN FAYDALI OLDU



Çamlıca Mahallesi'ne evine gitmekte olan Osman Özkara, "Öğrenciyim ve kütüphanelerde geç saatlere kadar ders çalışıyorum. Tramvay seferlerinin gece geç saatlere kadar uzatılması benim için çok iyi oldu. Eve gitmek için daha az beklemek zorunda kalmayacağım. Ayrıca gece çalışan arkadaşlarım için de bu uygulama çok faydalı oldu. Ayşe Ünlüce'ye bu projeden dolayı çok teşekkür ederim." diye konuştu.

MUHTEŞEM PROJE



Batıkent'e gidecek olan Mehmet Şenbayram ise, "Bu saatte hiç tramvayla seyahat etmemiştim, yolculuk yapmak çok keyifli. Daha önce taksiye biniyordum ve yüksek ücretler ödüyordum. Bu uygulama çok güzel olmuş. Ayşe Ünlüce'yi çok seviyoruz, muhteşem proje oldu" dedi.

 ÜNLÜCE'Yİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ



Anadolu Üniversitesi öğrencisi Basri Kartal, "Gece tramvay seferleri yıllardır talep ettiğimiz bir şeydi. Ayşe Ünlüce'nin bu projeyi hayata geçirmesi bizim için çok büyük bir şey oldu. Gece geç saatlerde başka bir ulaşım imkanımız yoktu. Taksiye para vermek öğrenci bütçesini zorluyordu. Ayşe Ünlüce'yi her zaman destekliyoruz." şeklinde konuştu.
 

ÖĞRENCİ BÜTÇEMİZİ ZORLUYORDU



Yurda gece geç saatlerde yürüyerek gittiğini söyleyen Aybüke Alan , "Gece dışarıda olanlar için bu proje çok güzel oldu. Benim için de çok faydalı oldu. Eskişehir'e geldiğimizden beri böyle bir uygulamayı bekliyorduk. Ben yurda yürüyerek giderdim, ancak oldukça uzaktı. Bu durum zorlayıcı olduğundan taksiye binmek zorunda kalıyorduk. Fakat taksi ücreti öğrenci bütçemizi zorluyordu. Ayşe Ünlüce'ye çok teşekkür ederiz." dedi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi