Eskişehir'e binlerce kişi gelecek: Anadolu Üniversitesi gün sayıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e binlerce kişi gelecek: Anadolu Üniversitesi gün sayıyor!
A
a

Anadolu Üniversitesi, 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde 6 farklı oturumda gerçekleştireceği mezuniyet törenleri ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda mezun olacak öğrencilerini uğurlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Anadolu Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olacak olan öğrencilerini geleceğe uğurlamaya hazırlanıyor.Anadolu Üniversitesinde yine coşkulu ve unutulmaz bir mezuniyet için hazırlıklar tamamlandı.Üniversite eğitimi sonrası yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan öğrenciler ve ailelerinin katılacağı mezuniyet törenlerine en az 20 bin ailenin katılması bekleniyor.

Sürpriz özel konserler gençlerle buluşacak

Anadolu Üniversitesinin yenilenen Sentetik Çim Sahasında 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde 6 farklı oturumla gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenlerinde binlerce Anadolu Üniversiteli genç yeni bir hayata başlamadan önce hem yaşadıkları gururu arkadaşları, aileleri ve hocalarıyla paylaşacak hem de oturumlar arasındaki sürpriz sanatçıların katılacağı özel konserlerle okullarına coşkuyla veda edecek. Öte yandan yüksek lisans ve doktoralarını tamamlayan lisansüstü öğrenciler de 31 Mayıs 2024 tarihinde Yunus Emre Kampüsündeki Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek özel törenle keplerini havaya atacak.

Gelenekler devam ediyor

Anadolu Üniversitesi mezuniyet törenleri bu yıl yeniden kendi evinde, Yunus Emre Kampüsünde düzenlenecek. Bir Anadolu Üniversitesi geleneği olarak mezuniyet törenlerine katılan ailelere geleneksel mezuniyet pilavı ikram edilecek. Bu gelenek sayesinde aileler çocuklarının zaman geçirdiği kampüsü ve hocalarını daha iyi tanıma fırsatı bulurken Anadolu Üniversitesi ailesi de başarıyla mezun olan ve dünyanın dört bir yanında kendisini temsil edecek üyelerini geleneklerine uygun olarak uğurlayacak. 

7’den 70’e mezuniyet heyecanı

Anadolu Üniversitesi bu yıl düzenleyeceği mezuniyet programı ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Çocuklara akademik deneyim kazandırmak ve araştırmaya teşvik etmek amacıyla faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi ve aktif yaşlanma ve hayat boyu öğrenme misyonuyla 60 yaş üstü bireyler için eğitim veren 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, aynı mezuniyet töreninde bir araya gelecek.Bu özel mezuniyet töreninde, farklı yaş gruplarından öğrenciler birlikte mezuniyet heyecanını paylaşacak. Çocuk Üniversitesi ve 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin yanı sıra, 4 kıtada ve 46 ülkede faaliyet gösteren, milyonlarca öğrencisi ve mezunu bulunan Açıköğretim Sistemi’nin (Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri) mezun adayları da başarılarını kutlayacak.

Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi