Eskişehir'den o kentlere gidecekler dikkat! Yollar kapalı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'den o kentlere gidecekler dikkat! Yollar kapalı...
A
a

Karayolları Genel Müdürlüğü, günlük yol durumu raporunu paylaştı ve Eskişehir-Bursa istikametinde belirli bölgelerde yol kapatmalarının olacağını duyurdu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Karayolları Genel Müdürlüğü, günlük yol durumu raporunu yayınladı ve Eskişehir-Bursa istikametinde belirli kesimlerde yol kapatmalarının olacağını duyurdu.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28. kilometrelerindeki Kartal alt geçidinde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Eskişehir-Bursa istikametinde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Ayrıca, TAG Otoyolu'nun Narlı-Gaziantep Batı kavşakları 7-8. kilometrelerindeki Gaziantep Batı Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapıldı ve ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü olarak devam edecek.

Diğer yandan, Kayseri-Pınarbaşı yolunun 72-74. kilometrelerindeki Bahçecik mevkisinde yaşanan heyelan sebebiyle Pınarbaşı istikameti trafiğe kapatıldı ve Kayseri istikametinden iki yönlü ulaşım sağlanacak.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda da muhtelif kesimlerde oto korkuluk yapım çalışmaları devam ediyor ve her iki yönde ulaşım tek şeritten gerçekleştirilecek.

Diğer yollarda da bakım, onarım ve yapım çalışmaları sebebiyle bazı kısıtlamalar ve yönlendirmeler mevcut. Sürücülerin bu durumları dikkate alarak seyahat etmeleri önemlidir.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi