Eskişehir Demokrat Parti Başkanı'nından emeklilere destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Demokrat Parti Başkanı'nından emeklilere destek
A
a

Eskişehir'de emeklinin ücretsiz ulaşıma muhtaç olduğunu belirten Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, emekli olan vatandaşların ücretsiz toplu taşıma kullanmaları gerektiğini belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Demokrat Parti, haftalık pazar toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Emeklilerin ücretsiz şekilde tramvay kullanmasının eleştirildiğini dile getiren İl Başkanı Hüseyin Özcan, emeklilerin bu hizmete muhtaç olduğunu söyledi. Özcan, “Toplu taşıma bir vatandaş olarak şunu söylüyorum. Emeklinin başka bir şansı başka bir kaderi yoktur. Ücretsiz kullanmaktan başka şansları da yoktur. 10 bin lira maaşla ile anca geçinecekler. Bunlar tramvay otobüs ücretsiz kullanmasın derken hayatının en verimli çağlarını bu millet için geçirmiş emeklilerimizin eve kapanmasını istiyorlar. Böyle bir şey mümkün değildir. Pick saatlerde biraz daha az kullanırlarsa iyi olacaktır. Emekliyi eve hapsetmek doğru bir yaklaşım değildir. Emeklinin bu ödeyecek hali yok. Emekli toplu taşımaya muhtaçtır. Emeklilerin ekonomik şartlarından dolayı ücretsiz kullanmalarını destekliyorum. Toplu taşımayı ücretsiz kullananların sayısı toplamda kullananların yüzde 25’i kadardır. Bu da ciddi bir maliyettir. Devlet de belediyeleri bu konuda sübvanse etmelidir” ifadelerini kullandı.

DAVA AÇACAĞIZ

Parti içinde yaşanan sorunlar ile ilgili konuşan Özcan, “Benimle ilgili tehdit ettiğim yönünde konuşmalar var. Tehdit ettiğimi söyleyen arkadaşlara Savcılık yolunu da kapatmadım. Savcılık yolu açıktır. Biz avukatlarımızla gerekli suç duyurularını ve evrakları hazırladık. Kendileri ile alakalı tazminat davamızı açarak yolumuza devam edeceğiz. Demokrat Parti’nin bir adabı, töresi vardır. Bir derdi olan gelir anlatır. Gazetelere beyanat vermek korkaklıktır, siyaset yaptığı partide arkasında bir tabanı olmadığını gösterir. Hüseyin Özcan’ı bilen bilir. Oldukça cesurdur. Bir derdi olan gelecek bu kürsüde konuşacak” dedi.
 
Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi