Eskişehir'deki o fırından vatandaşı mutlu edecek uygulama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki o fırından vatandaşı mutlu edecek uygulama
A
a

Eskişehir'de Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nde bulunan bir fırın, yıllardır uyguladığı "askıda ekmek" sistemi ile durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım ediyor.

Eskişehir'de Kemal Zeytinoğlu Caddesi’nde bulunan bir fırın, uyguladığı yöntemlerle durumu iyi olmayan vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçlıyor. Yıllardır askıda ekmek sistemini uygulayan fırıncı esnafı, bu sayede ekmek almakta zorlanan vatandaşları unutmuyor. Dünden kalan ekmekleri oldukça uygun fiyata satan esnaf, vatandaşların bu durumdan memnun olduğunu dile getiriyor. Her ne kadar halkın ekonomik durumu son zamanlarda kötü etkilenmiş olsa da, bu yöntemlerle ayakta kalmaya çalışıyor.


 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
1000
icon
Ahmet aydeniz 22 Mayıs 2024 05:54

Vatandaş ne hale düştü

0 0 Cevap Yaz
üzgün 21 Mayıs 2024 01:10

Bu uygulama bir çok fırında mevcut, hatta pazar yerlerinde bile var. Ama ben askıya sebze, meyve bıraktığımda ihtiyaç sahibi olmayanları alırken görünce bıraktım yardımı.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi