Eskişehir’de evden eve eşya taşımacılığı yapan nakliyeci esnafı, yıllardır çözüm bekleyen park yeri sorununa dikkat çekiyor
Eskişehir’de evden, eve eşya taşımacılığı üzerine faaliyet gösteren nakliyeci esnafı, yıllardan beri yaşadıkları araç park yeri sorununa bir türlü çözüm bulunmadığına dikkat çekerek, yaşadıkları sıkıntının giderilmesi için çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade ettiler.
Şehrin çeşitli semtlerinde irtibat ofislerinin bulunmasına rağmen araçlarını park edecek yer bulamayan esnaf, kendilerine bir an önce araç parkı alanlarının tahsis edilmesini istediler. Araçlarını merkezi yerler başta olmak üzere trafiğin ve yayaların yoğun olduğu ana cadde ve sokaklara park etmek zorunda kaldıklarını da belirten nakliyeci esnafı “Ana cadde kenarlarına park etmek zorunda kaldığımız araçlarımız yüzünden hem trafik aksıyor hem de kazalara davetiye çıkartıyoruz. Bu da yetmezmiş gibi park ettiğimiz gerekçesiyle sürekli trafik ekipleri tarafından cezalandırılıyoruz. Artık sesimize biran önce kulak verilmesini istiyoruz” şeklinde çağrıda bulundular.
Kaynak : EFE EMRE ÖZBEY