Eskişehir'deki muhteşem atmosfere yakışmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki muhteşem atmosfere yakışmadı!
A
a

Türkiye A Milli Takımımız 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5’inci maçında Eskişehir’de Ermenistan’ı ağırladı. Eskişehir taraftarının müthiş desteğini verdiği mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Sütiş Eskişehir
Türkiye A Milli Takımımız 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5’inci maçında Eskişehir’de Ermenistan’ı ağırladı. Eskişehir taraftarının müthiş desteğini verdiği mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

3 puan kaçtı

Maçın ilk yarısında Türkiye girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. İlk devre tutuk olan Milliler, ikinci devre 49’da kalesinde golü gördü. ikinci devre rakip kalede ciddi pozisyonları cömertçe harcayan Ay-Yıldızlılar 88’de Bertuğ Yıldırım’ın golüyle skoru 1-1’e getirdi. Kalan dakikalar Millilerin 3 puana uzanması için yetmedi.

Eskişehir görevini yaptı

Eskişehir Atatürk Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı Türkiye-Ermenistan karşılaşmasında tribünler hınca hınç doldu. Eskişehirli futbolseverler maçın başlama düdüğünden itibaren Ay-Yıldızlı ekibe müthiş bir destek verdi. Eskişehir tribünleri bir kez daha Milli takıma büyük bir destek verdi.

"Eskişehir halkına da çok teşekkür ediyoruz"

Mehmet Büyükekşi, 12 Eylül Salı günü Belçika'da Japonya ile oynanacak özel müsabaka öncesinde kafilenin bir gün daha Eskişehir'de kalacağını, bu ülkeye birlikte gideceklerini bildirdi.

Japonya'nın, geçen yıl Katar'da yapılan Dünya Kupası'ndaki performansına değinen Büyükekşi, "Japonya da Dünya Kupası'nda başarılı bir performans gösterdi, son 16'ya kaldı. Penaltılarla Hırvatistan'a elendi. O maçı da son derece ciddiye alıp oynayacağız. Ekim ayında hem Hırvatistan hem de Letonya ile maçlarımız var. O maçlarda başarılı olup yine yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

"Şimdi tabii konu bugün için Stefan Kuntz değil. 2 puan kaybettik. Tüm teknik ekip, futbolcularımızla beraber kaybettik. Şu anda takımımızda çok güzel bir arkadaşlık söz konusu. Bütün yönetim kurulumuz hepsi burada. Herkes destek veriyor. Eskişehir halkına da çok teşekkür ediyoruz. Onlar da Türk Milli Takımı'nı çok güzel bir şekilde desteklediler. İnşallah bunları da atlatacağız. Daha iyi günleri, daha güzel günleri hep birlikte göreceğiz."

Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi