Eskişehir'deki kavgada silahlar konuştu, kan aktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki kavgada silahlar konuştu, kan aktı
A
a

Eskişehir'de 71 Evler Mahallesi'nde yaşanan olay, iki kişinin tartışmasının silahlı bir kavgaya dönüşmesiyle şehir gündemine oturdu. Mahallede oturan Kasım B. ve Necip Y. arasındaki tartışma, henüz belirlenemeyen bir sebepten kaynaklandı ve kısa sürede büyüyerek kavgaya evrildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de iki kişinin tartışması, silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan kişi, şans eseri ağır yaralanmaktan kurtuldu.

Olay, Eskişehir'de 71 Evler Mahallesi Cenuplu Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, aynı mahallede oturan Kasım B. ile Necip Y. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Kavganın şiddetlenmesi üzerine Necip Y., yanında bulundurduğu tabanca ile  Kasım B.'nin ayağına ateş açtı. Bir şarjör boşaltan Necip Y., olayı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçtı. Şans eseri açılan kurşunlar Kasım B.'nin bacağını sıyırarak yaraladı. Sol bacağından yaralalan Kasım B. 112 sağlık ekiplerince,  Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kasım B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan Necip Y.'nin yakalanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Kısa sürede yakalanan Necip Y., gözaltına alındı.
Kaynak : Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Çiftelerli 1 Şubat 2024 11:39

Sahipsiz şehir Eskişehir...,Vali nerde sahi ismini bilen kendisini gören varmı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi