Eskişehir'deki fuhuş operasyonuna Cem Yılmaz'dan ilginç yorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki fuhuş operasyonuna Cem Yılmaz'dan ilginç yorum
A
a

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, Eskişehir'de gerçekleştirilen fuhuş operasyonuna yaptığı yorum, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yorumu bazı kesimler tarafından eleştiri yağmuruna tutulurken, bazı kesimler tarafından ise destek aldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir merkezli olarak 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda, para karşılığı fuhuş yaptırıldığı tespit edilen ilanların paylaşılmasıyla ilgili yakalanan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyonda gözaltına alınan bir cücenin kelepçeli hali ve kameralara gülümsemesi sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri gören vatandaşlar, olayı mizahi bir şekilde yorumlarken, bazı kullanıcılar da cücenin bu halinin üzücü olduğunu savundu.

CEM YILMAZ’DAN ESPRİLİ PAYLAŞIM


Operasyonda yakalanan arasında yer alan cüce sosyal medyayı sallarken, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın esprili paylaşımı ise dikkat çekti. Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok “az” kişi yakalanmış gibi ama ! Uykucu ya şaşırdım ! Beni üzdü…İnşallah yalandır.” ifadelerine yer verdi. Yılmaz'ın paylaşımı da sosyal medyada oldukça beğenildi ve yorum yağmuruna tutuldu.

ELEŞTİRİLDİ

Bu yorum, bazı kesimler tarafından "duyarlılık eksikliği" ve "saygısızlık" olarak nitelendirildi. Fuhuşun mağdurları ve bu konudaki mücadeleyi göz ardı ettiği, operasyonda emeği geçenleri küçümsediği ve durumu hafife aldığı savunuldu.

Yorumun mizah sınırlarını aşarak "kara mizah" ve "aşağılayıcı" olduğu da eleştirildi. Bazı kullanıcılar, Yılmaz'ın bu yorumunun toplumda fuhuşa bakış açısını olumsuz etkileyebileceğini ve bu sorunun çözümüne katkı sunmadığını savundu.

Eleştirilerde ayrıca, Yılmaz'ın konuyla ilgili bilgi sahibi olmadan yorum yaptığı ve bu nedenle de yanlış yönlendirmelere yol açtığı da belirtildi.

Yılmaz'ı destekleyenler ise yorumunun mizah amaçlı olduğunu ve eleştirilere gerek olmadığını savundu. Yorumun, fuhuş operasyonuna dair bir eleştiriden ziyade, operasyonun etkisizliğine yönelik bir espri olduğunu düşünenler vardı.

Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
İsmail Güneş 12 Haziran 2024 00:36

Mizah ülkemizde bazı kategori insanlara yıldızlar kadar uzak olduğundan tepkilerini doğal karşılamak gerekir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi