Eskişehir’deki elektrik panoları vandalizme kurban gitti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’deki elektrik panoları vandalizme kurban gitti!
A
a

Eskişehir Hamamyolu Caddesi’nde bulunan elektrik panoları, kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boya ve kalemle yazılarla kirletildi. Vatandaşlar, panoların temizlenmesini ve benzer eylemlerin önlenmesini talep ediyor.

Eskişehir’in en işlek noktalarından biri olan Hamamyolu Caddesi’nde bulunan elektrik panoları, kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılarla kirletildi. Üzerlerine sprey boya ve kalemle çeşitli şekillerin çizildiği panolar, kötü bir görüntü oluşturdu.

KAMUSAL ALANA ZARAR VERİYOR

Kentin merkezi konumundaki bölgede sıkça rastlanan bu tür izinsiz yazıların hem çevre estetiğini bozduğu hem de kamusal alanlara zarar verdiği görülüyor. Vatandaşlar, panoların düzenli olarak temizlenmesini ve bu tür eylemlerin önüne geçilmesini istiyor.

Kaynak : TUĞÇE KAŞ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi