Eskişehir'de yolu kapatan kamyonlara tepki

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yolu kapatan kamyonlara tepki
A
a

Eskişehir Şirintepe Mahallesi’nde marketlerin sevkiyat kamyonlarının yolu kapatarak malzeme indirmesi, hem sürücüler hem de mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Eskişehir’in Şirintepe Mahallesi Taşdelen Sokak ile Girneliler Sokağı kavşağında yaşanan sevkiyat sorunu, mahalle sakinlerinin sabrını taşırdı. Büyük marketlerin malzeme getiren kamyonları, yolu yarıdan fazlasını kapatarak indirme yaptığı için trafik sıkışıyor, sürücüler zor anlar yaşıyor.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ


Mahalle sakinleri, kamyonların sürekli aynı şekilde yol kapatmasının hem yayaların güvenliğini hem de araç trafiğini riske attığını vurguladı. Bir mahalle sakini, “Büyük marketler maalesef kamyonlarını yolun ortasında bırakıp mal indirmeye devam ediyor. Trafiği aksatıyor, sürücüler için büyük tehlike yaratıyor. Yetkililer göstermelik denetimlerle göz boyuyor ama kimse bu duruma müdahale etmiyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlar, denetimlerin sıkılaştırılmasını ve marketlerin sevkiyat saatlerinin düzenlenerek kamyonların trafiği aksatmadan mal indirmesini talep ediyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi