Eskişehir'de yine kaldırım isyanı: Vatandaşın yolunu kapattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yine kaldırım isyanı: Vatandaşın yolunu kapattı!
A
a

Eskişehir'de Batıkent Mahallesi’nde bir inşaata ait tuğlaların kaldırıma dizilmesi mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Vatandaşlar kaldırımı kullanmakta zorlanıyor.

Eskişehir'de Batıkent Mahallesi’nde bir inşaata ait tuğlaların kaldırıma dizilmesi çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sabah saatlerinde kaldırım boyunca istiflenmiş tuğlaları gören mahalle sakinleri, yürümekte zorlandıklarını dile getirdi.Yaya geçişini tamamen kapatan bu durum, özellikle çocuklu aileler, yaşlılar ve engelli bireyler için ciddi bir sorun haline geldi. Vatandaşlar, kaldırımların inşaat malzemesiyle değil, insanlar için kullanılması gerektiğini ifade etti.Çevre sakinleri, bu tarz uygunsuz uygulamalara karşı yetkilileri göreve çağırarak denetimlerin artırılmasını istedi. Mahallede yaşayanlar, hem güvenlik hem de erişim açısından benzer durumların tekrarlanmaması için çözüm talep ediyor.
 
Kaynak : TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi