Eskişehir'de yeni bir emekli birliği: Ünlüce, Kurt ve Ataç da üye oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yeni bir emekli birliği: Ünlüce, Kurt ve Ataç da üye oldu!
A
a

Tüm Emeklilerin Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı ile Merkez Temsilciler Kurulu Üyesi Bayram Yumrukaya ES TV’de canlı yayınlanan Ekstra Gündem programında Ayşegül Hümmet’in konuğu olarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın da sendikalarına üye olduğunu söyleyen Yumrukaya, “İlk üyemiz Kazım Kurt, daha sonra Ahmet Ataç ile görüştük o da üye olurum dedi.

Bu gelişmeleri Ayşe Hanım da takip ediyordu. Bizi samimi ve gerçekçi buldular sonra üye oldular. Hamamyolu’nda yaptığımız basın açıklamalarına zaman zaman katılıyorlar. CHP’nin önceki dönem il başkanı Recep Taşel ve yönetiminden bir sürü arkadaşımız da üye oldu. Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar da üyemiz. Biz hiçbir siyasi amaç gözetmiyoruz tamamen hak temelli emeklilerin haklarını kayıracak çalışmalar yapıyoruz öyle olunca insanlar bizim yanımıza geliyor daha da gelecek. Örgütlenme çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. Şube Başkanı Şanlı ise, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin de önemli destek verdiklerini ve üye olduklarını söyledi.
Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi