Çalıştayda konuşan İl Müdürü Orhan Bayrak, yaşlıların toplumun temel değerleri olduğunu vurgulayarak, "Bizlere yaşamın en önemli değerlerini öğreten, tecrübeleriyle yol gösteren aile büyüklerimiz, hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Onların yanında olmak, dualarını almak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Bu çalıştayın aile bağlarımızı güçlendirmesine vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Etkinlikte deneyimlerini paylaşan 87 yaşındaki Furkan Yalçınkaya ise, Safiye Gönül Bayar Huzurevi’nde 17 yıldır huzurlu bir yaşam sürdüğünü belirterek, "70 yaşımda buraya taşındım. Burada çok rahatım ve sosyal hayatımı sürdürebiliyorum. Bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Çalıştay kapsamında elde edilen önerilerin ve sonuçların, 2. Yaşlılık Şurası’na aktarılması ve yaşlıların yaşam kalitesini artıracak politikaların geliştirilmesi hedefleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Talat Yalaz’ı susturalım
Kerem Akyıl
Eskişehir AK Parti doğasına sahip çıkıyor
Kaan Özcan
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy