Eskişehir'de yağmurlu gecede korku dolu anlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yağmurlu gecede korku dolu anlar!
A
a

Eskişehir'de yağmurlu gecede artan kazalar korku saçtı. Yoğun yağışta zeminin ıslak olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyonet orta refüjlere çarparak ters döndü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de, alkollü bir sürücünün kullandığı araç da kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tramvay yolunun elektrik direğine çarparak durabildi. Yaşanan kazalarda toplamda 2 kişi hafif sıyrıklarla atlatırken, kamyonet kazasında yol 2 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı.

KAMYONET TERS DÖNDÜ, YOL KAPATILDI!

Kaza, gece 01.00 sıralarında Eskişehir - Ankara Karayolu Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali karşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sadettin S. kontrolündeki 34 YJ 6918 plakalı kamyonet, yoğun yağışta zeminin ıslak olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hakimiyetini kaybeden kamyonet, orta refüjlere çarparak ters döndü. Kazada kamyonet sürücüsü Sadettin S. ve yanında ismi henüz belirlenemeyen bir yolcu hafif sıyrıklarla atlatabildi. Kazaya ilk müdahaleyi olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kaza sonrası orta şerit ve sol şerit yolda yan yatan kamyonetin kaldırılması için beklenen vincin geç gelmesi üzerine trafiğe yaklaşık 2 saat kapatıldı.

ALKOL KAZAYA DAVETİYE ÇIKARDI!

Aynı gece saat 02.00 sıralarında, Batıkent Mahallesi Orgeneral Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen bir başka kazada ise, zeminin ıslak olması ve sürücüsünün alkollü olduğu bir araç tramvay yolunun elektrik direğine çarptı. Edinilen bilgilere göre, henüz ismi belirlenemeyen bir sürücü kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bir süre ilerledikten sonra tramvay yolunun elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken, sürücünün 70 promil alkollü olduğu belirlendi.
Kaynak : Emrah Köse 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi