Eskişehir'de vatandaşlardan tam not alan yeni uygulama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de vatandaşlardan tam not alan yeni uygulama!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan bilgiye göre 15 Mayıs 2024 tarihi itibariyle Eskişehir’de gece tramvay seferleri başlıyor. Gençlerin yerel seçim sürecinde ulaşımda gece seferleri istemeleri sonrası Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Gençler istedi biz yapıyoruz, ulaşımda geceyi sabaha bağlıyoruz” dedi. Detaylı hareket ve otobüs saatleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinden paylaşıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirlilere sorduk: "Tramvay seferlerinin saatlerinin uzatılması kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?" İşte cevaplar...

ÇOK MEMNUN OLDUM



GÜLHAN AKAN: Ben hastanede çalışıyorum ve bazen 12 saatlik çalışma sürelerimiz oluyor. Böyle durumlar için çok faydalı olacak. Bazı arkadaşlarımız uzaktan geliyorlar ve 2-3 taşıt değiştirerek gidiyorlardı. Çok memnun oldum.

TAKSİ ÇOK PAHALI


SİNAN ÇAKAR: Çok güzel olmuş. Benim kızlarım okuyorlar bazen ve geç dönmek zorunda kalıyorlar. Aklım onlarda kalıyordu, çok iyi olmuş. Taksi tutup geliyorlardı, o da bu devirde çok pahalı. Çok iyi olmuş.

İHİTYACIMIZ VARDI


ZERRİN MERT: Belediye Başkanımız ne yaparsa güzel yapar. İhtiyacımız vardı. Özellikle gençlerimiz daha güvenli şekilde ulaşım sağlarlar. Ben Eskişehirli bir vatandaş olarak çok memnun kaldım, teşekkür ederiz.

YERİNDE BİR KARAR


BERKANT YILDIRIM: Yerinde bir uygulama olmuş Gece çalışanlar veya hastaneye gitmek zorunda kalanlar için yerinde bir karar olmuş. Malum herkesin aracı yok. Belediyemizi ve çalışanlarını tebrik ediyoruz.

FAYDALI BİR KARAR


SABRİ YAĞLI: Acil hastaneye gitmemiz gereken durumlar oluyor, bu açıdan çok iyi olur. Ya da geç saatlerde otogara gitmek durumunda kalan vatandaşlar için çok faydalı bir karar olduğunu düşünüyorum.

OLUMLU BİR GELİŞME


CEM AKAR: Faydalı bir uygulama olmuş. Herkesin özel aracı olmadığı gibi bazen bulunduğumuz ortamdan da geç çıkmak durumunda kalıyoruz. Bu açıdan olumlu bir gelişme olduğunu düşünüyorum.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Selami D. 16 Mayıs 2024 12:29

şehir hastanesine de gece tramvay seferi olursa iyi olur birde sabah seferleri yarım saat 45 dk daha erken başlarsa hızlı trene yeişmek mümkün olur.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi