Eskişehir'in merkez ilçesi Tepebaşı'nda yaşanan ilginç olay, vatandaşları şaşırttı. Hoşnudiye Mahallesi Hatboyu Caddesi üzerinde bulunan bir bank, kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden sökülerek kullanılamaz hale getirildi.
Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından bankanın vidaları söküldü ve tam karşısındaki bankaya ters bir şekilde döndürüldü. Bu vandal eylem sonucu halkın ortak kullanımına sunulan bir kamu malı büyük zarar gördü.
Olayın duyulmasının ardından bölgeye gelen zabıta ekipleri, hasar tespitinde bulundu. Vatandaşlar ise yaşanan olaya tepki göstererek, "Halkın vergileriyle yapılan bir bankaya böyle bir şey yapılması kabul edilemez." şeklinde konuştular.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu