Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen 45 ayrı operasyonda, 51 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 16-23 Aralık tarihleri arasında uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde başarılı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ekiplerin yaptığı baskınlarda, 44,68 gram metamfetamin, 54 sentetik ecza hapı, 404,72 gram esrar, 124 uyuşturucu hap, 126,45 gram bonzai, 7,5 gram eroin, 3 hassas terazi, 4 uyuşturucu kullanma aparatı ve 10 sigara sarma kağıdı ele geçirildi.
Bu operasyonlar, Eskişehir’deki uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi. Ekiplerin kararlı mücadelesi, şehirdeki uyuşturucu ticaretini engellemeye yönelik büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu