Eskişehir'de ulaşım müjdesine skandal fuhuş yorumu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ulaşım müjdesine skandal fuhuş yorumu!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin seçim öncesi gençlere verdiği gece hatları sözü gerçeğe dönüştü. Bu sevindirici gelişme, bazı kesimlerde tepkilere de yol açtı. AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Demirel, gece hatlarının gençleri "gece hayatına teşvik edeceğini" savunarak karara karşı çıktı. İşte o skandal paylaşım ve gelen yorumlar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin, seçim öncesi gençlere verdiği toplu taşımada gece saati uygulama sözü gerçekleşti. Dün sosyal medya hesabından ulaşım seferlerinde saatlerin uzatılarak gece hatlarının da devreye alındığı duyuruldu. Ayşe Ünlüce, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na sayılı günler kala gençlere adete bayram hediyesi vermiş oldu.

Eskişehir'deki yeni uygulama vatandaşlar tarafından iyi karşılanırken,  AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Demirel'den ise ses getirecek bir açıklama geldi. Demirel, X platformunda yaptığı paylaşımında, "Bu yapılan gençlerimizi GECE HAYATINA teşvik etmektir. Ailelerin emaneti gençlerin hayatını karartacak belki bu karardan dönülmelidir. Sorumlu bir vatandaş ve bir baba olarak bu konuya sessiz kalmak mümkün değil..!" açıklamasında bulundu. 
 

AK Partili Demirel'in paylaşımına birçok kişi de tepki gösterdi. İşte yapılan bazı yorumlar:

"Eskişehir demek kültür demektir, gençlik demektir, sevgi demektir. Gençler eğlenecek, gezecek, yaşayacak ve bunları en güzel yapacağı yerde Eskişehir 'de yapacak. Siz de gençlerin yaşam sevincine ve isteğine saygı duyacaksınız. Ayşe Başkanım doğrusunu yapmıştır"

"Gece ulaşımını ve bunu gece hayatı diye kötüye ve gençlere bağlamak nasıl bir zeka.Tabi düzeltme yaparak zekanı törpülemişsin,ha gayret bir sonraki düzeltilmiş yorumunu bekliyoruz."

"Dayıcım paylaşımını neden değiştirdin biraz önce ne güzel sıralamıştın aslında ZİHNİNDEKİLERİ, ne fuhuşu kalmıştı ne de uyuşturucusu. Çevir kazı yanmasına mı döndü olay."

"Benim aklıma ilk geceleri işten evine dönmek zorunda olan insanlar geldi. Taksi parasından kurtulacaklar dedim. Ama görüyoruz ki İşte insanın fikri neyse zikri odur!"

"Noldu alkol, fuhuş gibi söylemlerini silip farklı bir denklemle yine atmışsın twiti , tekrar ediyorum o zaman; Gece deyince neden aklınıza bu üçlü geliyor, gecenin körüne verilen hastane tahlil randevuları , belki yürüyüşe çıkan insanlar var.Şu zihninizi temizleyin az."

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ali Demirel'in sildiği tweet ise şöyle:




 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Selami D. 15 Mayıs 2024 15:02

madem halk için yapıldı sabah erken başlasın seferler. hızlı trene yetişilmiyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi