Eskişehir’de jandarma ekipleri, tefecilik faaliyetlerine yönelik bir operasyon düzenleyerek H.Y. isimli şahsı yakaladı. Operasyonda, toplam değeri 2 milyon 788 bin 500 TL olan 8 adet senet ve bir tabanca ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Beylikova ilçesinde tefecilik yaptığı belirlenen H.Y.'ye yönelik harekete geçti. İhtiyaç sahibi kişilere senet imzalatarak borç para veren ve bu borçları baskı ve şiddet kullanarak tahsil eden şahsın, borcunu ödeyemeyen mağdurların gayrimenkul ve araçlarını üzerlerine geçirdiği öğrenildi.
Yapılan operasyonda H.Y. gözaltına alınırken, ikametinde yapılan aramada 8 adet isme yazılmış senet, bir tabanca, tabanca şarjörü ve 5 adet tabanca fişeği bulundu. Şüpheli hakkında ‘tefecilik’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu