Eskişehir'de tramvay duraklarının turnike sorunu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tramvay duraklarının turnike sorunu!
A
a

Eskişehir'in yoğun kullanılan tramvay hatlarında, bazı duraklarında yaşanan turnike sıkıntısı, yolculara zor anlar yaşatıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in yoğun kullanılan tramvay hatlarında, bazı duraklarında yaşanan turnike sıkıntısı, yolculara zor anlar yaşatıyor. Özellikle Uluönder Mahallesi'nde bulunan Yunus Emre Devlet Hastanesi önündeki tramvay durağında, tek bir turnikenin olması nedeniyle yoğun saatlerde büyük bir kalabalık oluşuyor.

Her gün binlerce yolcunun çeşitli semtlere gelip gittiği kent içi ulaşım aracı tramvayın bazı duraklarında yaşanan turnike sıkıntısına bir çözüm üretilmesi istendi. Uluönder Mahallesi Yunus Emre Devlet Hastanesi önünde yer alan tramvay durağında bir turnikenin yer aldığını, ancak yaşanan yoğunluktan dolayı yetersiz kaldığı belirtildi. Tramvay durağına giriş ve çıkışlarda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar “Hastaneye her gün yüzlerce vatandaş çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi olmaya geliyor. Hastane girişinde yer alan durakta tek giriş turnikenin bulunması sıkıntıya neden oluyor. Tramvaya binmek isteyenler arasında sıkıştırma ya da iteleme meselesi yüzünden sürekli tartışmalar yaşanıyor. Bu soruna acilen bir çözüm bulunmasını istiyoruz” şeklinde yetkililere çağrıda bulundular.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre 27 Mayıs 2024 14:30

Bazı durakların turnikeleride kredi kartını okumuyor. Turnikelere bakım lazım.

0 0 Cevap Yaz
Es 24 Mayıs 2024 08:12

Eskişehir in en büyük sorunlarından tramvay durakları korunak sız otobüs kapalı durakları yetersiz korunak sız ana yollar yama kapak çukuru vatandaşı düşünmüyor sunuz bari kendi araçlarınızın bakım maliyetlerini düşünün derim sayın yetkililer koltuktan kalkın şöyle bir şehir içinde turlar layın anlarsınız

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi