Eskişehir'de tramvay durağını bu hale getiren sürücü aranıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tramvay durağını bu hale getiren sürücü aranıyor!
A
a

Eskişehir'de sabaha karşı meydana gelen bir olayda, kimliği henüz belirlenmemiş bir sürücü, Ulusal Egemenlik Bulvarı Köprü Tramvay Durağına çarparak kaza yaptı ve olay yerinden plakası alınamadan kaçtı.

Sütiş Eskişehir
Olay, Eskişehir, Çamlıca Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı Köprü Tramvay durağında  saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kimliği henüz belirlenmeyen bir sürücü, aracıyla durağa çarparak kaza yaptı ve olay yerinden plakası alınamadan kaçtı.

Kaza sonucunda tramvay durağının camları kırıldı ve elektrik trafosu kullanılamaz hale geldi. Kazayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekibi, durakta incelemelerde bulunurken, tramvay ekipleri de elektrik kaçağı riski nedeniyle durak elektriklerini kesmek zorunda kaldı. Sabah saatlerinde tramvay seferlerinin aksamaması için durakta onarım çalışmaları başlatıldı. Polis ekipleri, kazayı gerçekleştiren sürücüyü aramak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Levent TANERİ 11 Mayıs 2024 11:04

SN KURT UN MAGLEV için soylediklerine katiliyorum bunların hizli tren dediğine hiç katilmiyorum bizim eli mizdeki jtr siemens lokomatifleri sakın vermeyin 2 tane var bir tek onlar 350km hız .ESKIŞEHIR ANKARA arasinda çalışan zaten onların bakimini sadece eskisehir lokomatif fabrikası yapar TGV deki lokomatiflerin aynı aman dikkat ice100 Stutgart siemensler i ile aynı SN KURT

0 0 Cevap Yaz
Levent TANERİ 11 Mayıs 2024 10:53

Beklemeyin kardeşim bu şehir sahipsiz mi trafik pol.devar normal poliste var evet KASTİ değildir mutlaka kanirtarak odetin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi