Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin 20-27 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği kapsamlı trafik denetimlerinde 25 bin 322 araç ve sürücü kontrol edildi, 7 bin 809 trafik kuralı ihlali tespit edildi. Denetimlerde ayrıca 327 araç trafikten men edilirken, 77 sürücünün ehliyetine el konuldu.
Ekipler, denetimler kapsamında 4 bin 73 yük taşımacılığı, 654 yolcu taşımacılığı, 3 bin 840 alkol kontrolü, 768 motosiklet ve 6 bin 218 emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında meydana gelen 60 yaralanmalı ve 71 maddi hasarlı trafik kazasına da müdahale edildi.
Denetimlerle ilgili yetkililer, sürücüleri kurallara uymaya davet ederek, trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ellere var da Eskişehir’e yok mu?
Tarkan Demir
Almanya Ahmet Ataç’ı örnek alıyor
Kerem Akyıl
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
