Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin trafik güvenliğine yönelik denetimleri devam ediyor. Ağustos ayı boyunca kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde toplam 126 bin 858 araç ve sürücü kontrol edildi.
Denetimler kapsamında 16 bin 877 yük taşımacılığı, 4 bin 460 yolcu taşımacılığı ve 12 bin 192 alkol denetimi gerçekleştirildi. Ayrıca 4 bin 499 motosiklet ile 29 bin 462 emniyet kemeri kontrol edildi.
Yapılan kontroller sonucunda 46 bin 790 adet trafik cezası uygulandı. Denetimlerde kurallara aykırı olduğu tespit edilen bin 258 araç trafikten men edilirken, 360 sürücü belgesine el konuldu.
Trafik ekipleri ağustos ayı boyunca kent genelinde meydana gelen kazalara da müdahale etti. Bu kapsamda 2 ölümlü, 307 yaralanmalı ve 291 maddi hasarlı olmak üzere toplam 600 trafik kazasına müdahale edildi.
Yetkililerin trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerini sürdüreceği bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in nadir toprak elementi, Gabar’ın petrolü, Karadeniz’i…
Tarkan Demir
AK Partililere bereket gelsin
Kerem Akyıl
Ekonomi çok güzel diyenler…
Kaan Özcan
Festival zamanı
Seval Erci
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy