yandex

Eskişehir’de Tepebaşı ekipleri sahada: Üstyapı çalışmaları sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de Tepebaşı ekipleri sahada: Üstyapı çalışmaları sürüyor
A
a

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, Zincirlikuyu Mahallesi Aktürk Sokak’ta asfalt, kaldırım ve refüj çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalarla bölgede ulaşım konforunun artırılması ve yaya güvenliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ulaşım alanlarını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Zincirlikuyu Mahallesi Aktürk Sokak’ta asfalt serimi yapılırken, yolun üstyapısı da yenileniyor.

KALDIRIM VE REFÜJLER YENİLENİYOR

Çalışmalar yalnızca yol düzenlemesiyle sınırlı kalmıyor. Ekipler, bölgede bulunan kaldırımlarda ve refüj alanlarında da düzenleme gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalarla birlikte araç ulaşımının daha konforlu hale getirilmesi, yayaların güvenliğinin artırılması ve sokakların daha düzenli bir görünüme kavuşması amaçlanıyor.

ÇALIŞMALAR MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda üstyapı çalışmalarını sürdüreceği bildirildi. Belediye tarafından yürütülen çalışmalarla mahallelerde daha kaliteli, kullanışlı ve dayanıklı ulaşım alanlarının oluşturulması hedefleniyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...