Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin 4-11 Ağustos 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde, 26 bin 70 araç kontrol edildi. Denetimler sonucunda 5 bin 422 trafik cezası kesilirken, 302 araç trafikten men edildi, 75 sürücü belgesine el konuldu.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yoğun denetimler gerçekleştirdi. Bu kapsamda 4 bin 653 yük taşımacılığı, 804 yolcu taşımacılığı, 3 bin 157 alkol denetimi, bin 699 motosiklet kontrolü, 6 bin 150 emniyet kemeri denetimi ve 9 bin 607 diğer kontrol türü yapıldı.
Ekipler ayrıca, 79 yaralanmalı ve 71 maddi hasarlı trafik kazasına müdahale ederek vatandaşların güvenliği için çalışmalarını sürdürdü.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Talat Yalaz’ı susturalım
Kerem Akyıl
Eskişehir AK Parti doğasına sahip çıkıyor
Kaan Özcan
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy