Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyonlar sonucu, çeşitli suçlardan aranan 212 şahıs yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, 3-10 Mart 2025 tarihleri arasında kent genelinde aranan şahıslarla ilgili kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.
Ekipler, 127 uygulama noktasında görev alan bin 170 personel ile gerçekleştirdiği operasyonlarla, çeşitli suçlardan aranması bulunan şahısları tek tek tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda, 5 yıl ve daha az süredir aranan 38 şahıs, 5 ile 10 yıl arası aranan 5 şahıs ve 10 yıl ve üzeri aranan 2 şahıs da dahil olmak üzere toplamda 212 kişi yakalandı.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bu başarılı operasyonu, suçla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ı alan altın bulur
Kerem Akyıl
MHP’nin saha planı kazandıracak mı?
Tarkan Demir
Festivale hazır olun!
Seval Erci
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy