Eskişehir'de şaşırtan diyalog: Alkollü sürücü polise bakın neler dedi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de şaşırtan diyalog: Alkollü sürücü polise bakın neler dedi...
A
a

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde ilginç bir kaza meydana geldi. Otomobiliyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Güven Kapar, önce kaldırıma çıktı, ardından bir yön tabelasına çarparak durabildi. Kaza sonrası sürücü aracında son ses müzik açık bir şekilde uyudu. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi Ünaldı Sokak'ta saat 03:30 sıralarında ilginç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sürücü Güven Kapar, 26 KT 493 plakalı otomobiliyle, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma çıktı, ardından bir yön tabelasına çarparak durabildi. Kaza sonrası sürücü aracında son ses müzik açık bir şekilde uyudu.

İŞTE O ANLAR...
 
 

SU DÖKÜLDÜKTEN SONRA UYANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Güven Kapar'ı uyandırmaya çalıştı. Fakat bir türlü uyanmayan sürücü, ekiplerin sırtından su dökmesi üzerine uyandı. Olay yerine gelen Trafik Polis ekipleri, Kapar'a alkol testi yapmak istedi.

"BU ARABA 3 GÜNDÜR BURADA"

Alkollü olduğu belirlenen Kapar, "Abi ben evimde oturuyorum sen neden bana alkol testi yapıyorsun" dedi. Polis, "Bu arabayı kim getirdi buraya" sorusuna Kapar, "Bu araba zaten buradaydı kimse getirmediki buraya" demesi üzerine polis, "Güven, aracınla gelmişsin buradaki trafik levhasına vurmuşsun burada durmuşsun, Senden başka kimse yok bu araba uçtu da mı geldi buraya? Arabanın önünü vurmuşsun vurduğun yerde belli, Araba senin mi ? Nasıl geldi bu araba buraya ?" sorularına ilginç bir cevap verdi. Kapar, "Araba babamın. Bu araba zaten 3 gündür buradaydı" dedi.

3.01 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Yaklaşık 20 dakika boyunca ekipleri uğraştırıp kaza yapmadığını iddia eden Kapar, sonunda alkol metreyi üfledi. Alkolmetre sonucu 3.01 promil alkollü olduğu belirlendi. Güven Kapar, 3.üncü kez alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 25 bin 954 TL para cezası uygulandı. Kapar, ekiplerce ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yerine gelen çekici ile kaza yapan araç otoparka götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi