Eskişehir'de santralde patlama: Son dakika haberi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de santralde patlama: Son dakika haberi
A
a

Eskişehir’in Alpu İlçesi Gökçekaya Mahallesi’nde bulunan Gökçekaya Hidroelektrik Santrali (HES)’te patlama meydana geldi. Elektrik Üretim Merkezi’nde meydana gelen patlama sonucu 15 işçi yaralandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’in en büyük hidroelektrik üretim tesislerinden biri olan Gökçekaya Hidroelektrik santralinde patlama meydana geldi. Elektrik üretim merkezi’ndeki trafoda meydana gelen patlama büyük korku yarattı. Patlamanın etkisiyle çıkan yangında santralde görev alan 15 işçinin dumandan zehirlenerek yaralandığı öğrenildi. Yaralıların ilk müdahalesi Alpu Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra Eskişehir kent merkezinde bulunan Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, patlamaya ilişkin inceleme sürüyor.
Öte yandan TES-İŞ Eskişehir Şube Başkanı Haluk Doğan, elim hadise nedeniyle üzüntü duyduğunu belirterek, yaralanan tüm işçilere acil şifalar diledi. Bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için yetkililerden tedbirlerin artırılmasını istedi.

 
Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi