Eskişehir'de okul servisleri ve çevresine sıkı denetim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de okul servisleri ve çevresine sıkı denetim!
A
a

Eskişehir genelinde son bir haftada 563 servis aracında yapılan denetimde kusurlu görülen 10 sürücüye  17 bin 690 lira ceza kesildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince 15-22 Nisan tarihleri arasında okul çevrelerinde ve okul servislerinde denetim yaptı.

Toplam 563 servis aracı ve şoförü kontrol edildi. 

Kusurlu görülen 10 okul servis aracı ve şoförüne, “cam filmi, süresi dolan sürücü belgesi, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşımak, yönetmelikte belirtilen hususlara uymamak” gibi konulardan 17 bin 690 lira ceza kesildi.

Öte yandan, denetimlerin yanı sıra okul servis şoförleri ve rehber personeline güvenli öğrenci taşıma kuralları konusunda trafik eğitimleri verildi.

OKUL ÇEVRELERİ DENETLENDİ

Emniyet güçlerince okul çevrelerinde yapılan denetimler kapsamındaki 426 devriye faaliyetinde, 80 kahvehane,  80 market-tekel, 7 tütüncü, 4 bahis salonu, 7 oyun salonu, 8 internet kafe, 2 kafe, 237 okul çevresi/park kontrolü, 81 okul ziyareti, 251 araç, 1.300 şüphelinin sorgulaması yapıldı.

Kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 2 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne, 1 kişi ise Polis Merkezi Amirliğine teslim edilerek gerekli işlemler uygulandı.
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi