Eskişehir'de o tırı gören telefonuna sarıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o tırı gören telefonuna sarıldı!
A
a

Eskişehir - Ankara Karayolunda seyreden bir tırın arka dorsesindeki süsleme, sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının dikkatini çekti.

Sütiş Eskişehir
Tırın arkasında, Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in resmi ve Türk yazar Cemil Meriç'in "Bir biz vardık cihanda, bir de küffar!" sözü yer alıyor. Bu etkileyici süsleme, yoldan geçen araçların dikkatini çekerken, birçok kişinin fotoğrafını çekmesine neden oldu.
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Akpinar 3 Haziran 2024 19:14

Bu resmin aynısını Söke Milas karakolunda Danışmanı Selimiye arasında gördüm. Ayni resim ve arkasında size göre kızıl sultan bize göre gök Sultany aziyordu. Sarı bir volvo tir. Bunların amacı ne acaba . Ne demeye ne yapmaya çalışıyorlar.

2 0 Cevap Yaz
Veyis 3 Haziran 2024 11:06

Gerçek Osmanlı hanedanlarının torunlarından Osmanlıcılık hayali ve rüyası anılmazken bazı örümcek kafalılarının bu Osmanlıcılık sevdaları niye! Ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti gideceğimiz yol geriye orta çağ değil, uzay çağı.

4 0 Cevap Yaz
Yasin 3 Haziran 2024 10:30

Hey ve koca sultan senin gibi kimse olamadı özlemle yad ediyoruz. Ataların atası

0 4 Cevap Yaz
Orhan 3 Haziran 2024 05:33

O yazı ve resim gerçeği anlatıyor ve bunca çaba emek boşuna değil evet biz vardık bir cihanda birde kuffar kelimesi bana göre çok şey anlatıyor biz Türk müslüman millet herşeye hazırlıklı olmalı hayırlı sabahlar

0 3 Cevap Yaz
Recep Bayram 2 Haziran 2024 21:48

He ya ne kadar etkileyici,Aptülhamit’in fotoğrafını tırın arkasına yaptırması. Ben Organize sanayi kavşağında takıldım peşine kendime geldiğimde Yozgattaydım.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi